arrow_drop_up arrow_drop_down
5 januari 2019 

Ten Have Koffiebranderij met voorliefde gebrand

Ten Have Koffie, een koffiebranderij gelegen in de historische stad Deventer. Opgericht in 1828 waar sindsdien dagelijks koffiespecialisten het verschil maken in de koffiewereld. Ambacht, toewijding en passie worden ingezet om de echte Ten Have koffie klasse te verkrijgen.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

Sinds 1993 is de branderij verplaatst naar een pand op Industrieterrein Kloosterlanden. Ten Have heeft zijn enorme succes vooral te danken aan de productie van Private Label koffie.

In de branderij worden de koffiebonen vers en volgens het slow roast principe gebrand. Professie en moderne technieken worden hierbij gecombineerd. De garantie voor een eindproduct met karakter, intensiteit en een volle body.

In de Deventer koekwinkel op de Brink kun je terecht voor een goede kop koffie of thee. Professionele barista’s schenken smakelijke espresso’s en cappuccino’s voorzien van mooie latte art.

Ten Have koffie is beschikbaar voor thuis, horeca, bedrijven en als private label.

Koffiebonen

Sinds jaren worden de beste koffiebonen vanuit landen als Brazilië, Jamaica en Indonesië geïmporteerd. Hierbij wordt vooral gelet op eerlijkheid en manier van produceren. De koffie van Ten Have is biologisch en is aangesloten bij keurmerken als RainForest Alliance, UTZ-certified en Max Havelaar.

Het originele assortiment koffie bestaat uit single origin coffees en melanges bestemd voor Cappuccino, Decaf, Espresso en Filterbereiding.

Naast het oorspronkelijke sortiment, kent Ten Have ook een bijzondere lijn. De `Deventer Leut` genaamd. Deze lijn bestaat uit vijf melanges, bestemd voor elk geluksmoment van de dag.

Verkoop

De koffiebonen van Ten Have Koffie koop je via hun eigen webshop.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: Geen informatie bekend

Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij is niet te bezoeken.

Adres: Google maps link 

Ten Have Koffiebranderij
Rostockstraat 6
7418 EL Deventer

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 8.30u – 17u
zaterdag en zondag gesloten

Contact:
Telefoon: +31 (0) 570 63 09 00
Website: www.tenhavekoffie.nl

 

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
11 juni 2017 heb ik voor het eerst koffie gedronken. Ik werd meteen gegrepen door de smaak en het potentieel. Ondertussen heb ik een barista opleiding gevolgd. Koffie is een passie geworden en ben ik Friends of coffee gestart. Mijn doel is om het bewustzijn betere koffie zetten en drinken te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen