Man met Bril koffie: verantwoorde koffie op locatie
arrow_drop_up arrow_drop_down

Man met Bril koffie: verantwoorde koffie op locatie

Oké, misschien hebben ze niet allemaal een bril, maar ze zijn wel allemaal goed opgeleid als het op koffie aan komt. Daarnaast wordt alles zelf gedaan; de bezoeken aan de plantages, het contact met de boeren, het branden van de koffie en zelfs de levering. Man met bril is een Rotterdams koffiemerk en mobiele koffiebar. Ontstond toen ze bedachten dat het misschien wel wat beter kon dan een versleten apparaat met een te kleine brander. In de koffiebar kan je precies zien hoe de koffie van bes in boon in dampend kopje verandert.

Inhoudsopgave

Koffie op locatie
Barista op locatie inhuren
Koffiebonen
Overzicht diensten
Contactgegevens

Koffie op locatie

Wil je graag dat Man met Bril koffie komt schenken op jouw evenement? Ze kunnen vrijwel overal aan de slag met hun espresso-apparaat. Neem even contact op voor wensen en details, dan wordt er in een handomdraai iets voor je geregeld.

Barista op locatie inhuren

De barista’s van Man met Bril koffie zijn niet zonder de mobiele koffiebar op locatie in te huren.

Koffiebonen

De koffiebonen worden zorgvuldig geselecteerd en zelf gebrand, waardoor er meerdere soorten te koop zijn. Er is zelfs koffiebier mee gemaakt! Wil je regelmatig iets nieuws proberen, sluit dan een koffieabonnement af. Elke maand krijg je dan een speciaal geselecteerde zak koffie op je deurmat, waardoor je steeds een nieuwe smaak kan ervaren.

Overzicht diensten

Contactgegevens

Contact:
Telefoon: –
Email: info@manmetbrilkoffie.nl
Website: manmetbrilkoffie.nl

Bedrijf is gevestigd in:
Land: Nederland
Provincie: Zuid-Holland
Gemeente: Rotterdam

 

Jouw koffie op locatie of barista op Friends of coffee? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
11 juni 2017 heb ik voor het eerst koffie gedronken. Ik werd meteen gegrepen door de smaak en het potentieel. Ondertussen heb ik een barista opleiding gevolgd. Koffie is een passie geworden en ben ik Friends of coffee gestart. Mijn doel is om het bewustzijn betere koffie zetten en drinken te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen