Corner Bakery locatie West: prima koffie en zoetig lekkers
arrow_drop_up arrow_drop_down
31 januari 2019 

Corner Bakery locatie West: prima koffie en zoetig lekkers

Ben je al bekend met het Corner Bakery concept? Was je al in hun koffiespot in Zuid? Of bracht je een bezoek aan Slotervaart? Beide wellicht? Dan moet je echt als de wiedeweerga naar hun koffiebar in West. Voor nog meer prima koffie en zoetig lekkers!

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Als je de koffiezaken van Corner Bakery al kent hoeven we jou niet veel uit te leggen. Voor wie nog niet bekend is met hun concept is het eigenlijk heel makkelijk. Hou je van gezellige drukte, goeie koffie, heerlijke zoetigheid en vind je ’t niet erg om een keer niet het aantal ingenomen calorieën te tellen? Nou, trek aan die jas en koers rechtstreeks naar de Corner Bakery, locatie West. Binnenkort ken je de route uit je hoofd, wedden?

De Corner Bakery is een meer dan kleurrijke koffiebar. Kinderen krijg je hier makkelijk mee naar toe en als je er eenmaal bent niet meer mee naar huis. Ze kijken hun ogen uit van al die prachtig opgemaakte gerechten en superlekkere shakes. Houd er maar rekening mee dat ze vanavond geen honger meer hebben.

Ook deze koffiespot is knus ingericht. Neem plaats in één van de gezellige lage zitjes of schuif aan aan de hoge tafel, vanwaar je nog beter uitzicht hebt op wat er zich buiten afspeelt. Hoewel je aandacht nauwelijks naar buiten zal zijn gericht. Je moet af en toe echt even met je ogen knipperen om te beseffen dat je echt niet op een sweet birthdayparty bent beland.

De koffie en lekkers erbij

Genoeg over al dat zoetig lekkers. Hoe is de koffie bij Corner Bakery eigenlijk? Eén woord is genoeg: goed (met uitroepteken). Aan de zwarte koffie merk je dat ze hier weten hoe koffie hoort te smaken. Bestel gerust een Americano. Ook die wordt hier met aandacht en liefde voor jou bereid. Was je toe aan een lekkere Latte? Dat wordt genieten. De Cappuccino die je bij de Corner Bakery krijgt geserveerd is niet alleen een fotogeniek kunstwerkje om in te lijsten maar natuurlijk ook heerlijk van smaak!

Qua eten noemen we hier simpelweg het ontbijt en de lunch. Je gaat met een lekker gevulde buik weer op pad. Als je de inmiddels vermaarde freaky shake kunt weerstaan natuurlijk.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Corner Bakery Amsterdam Oud West
Jan Pieter Heijestraat 131
1054 ME Amsterdam

Openingstijden:
Elke dag van 09.00 tot 17.00u

Contact:
Telefoon: –
Website: www.cornerbakeryamsterdam.com

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
11 juni 2017 heb ik voor het eerst koffie gedronken. Ik werd meteen gegrepen door de smaak en het potentieel. Ondertussen heb ik een barista opleiding gevolgd. Koffie is een passie geworden en ben ik Friends of coffee gestart. Mijn doel is om het bewustzijn betere koffie zetten en drinken te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen