Animo koffieautomaten zijn de oplossing voor elk bedrijf
arrow_drop_up arrow_drop_down
5 augustus 2019 

Animo koffieautomaten zijn de oplossing voor elk bedrijf

Animo koffieautomaten worden gemaakt in het Nederlandse Assen. Het bedrijf staat voor uitstekende koffie, gezet door hoogwaardige machines in een mooi design. Met het uitgebreide assortiment heeft Animo een koffie oplossing voor elk type bedrijf of omgeving.

Inhoudsopgave

Animo: het bedrijf
5 redenen om een Animo koffieautomaat te kopen
Assortiment Animo koffieautomaten
        OptiMe koffieautomaat
        OptiBean koffieautomaat
        OptiFresh koffieautomaat
        Combi Line koffieautomaten
Conclusie

Animo: het bedrijf

Animo is opgericht in 1950 met de kleinschalige verkoop van koffiezetapparaten in een winkel in het Nederlandse Amersfoort. Het bedrijf groeide snel, Om het uitgebreide assortiment koffieautomaten zelf te blijven produceren hebben ze in 1962 een vestiging geopend in Assen. Daar zijn ook de eerste internationale stappen gezet.

Animo is een modern bedrijf dat met de volledig nieuwe huisstijl helemaal klaar is voor de toekomst. Dit wordt ook herkend door verschillende prijzen zoals de Red Dot Award.

Vandaag de dag worden alle koffiezetapparaten en benodigdheden in de fabriek in Assen vervaardigd. Dat doen ze heel enthousiast en klantgericht op basis van volgende 5 redenen.

5 redenen om een Animo koffieautomaat te kopen

1. Team / medewerkers

De Animo medewerkers zijn ontzettend enthousiast, hebben oog voor detail en zullen er elke dag aan doen om de beste koffieautomaten op te leveren. Dat is ons opgevallen bij ons bezoek aan het hoofdkantoor en de fabriek in Assen alsook aan het verkoopkantoor in België.

2. Kwaliteit

Elke koffiemachine is van hoogwaardige kwaliteit met als doel de beste koffie zetten. Dat doen ze keer op keer op gebruiksvriendelijk manier en met veel keuzemogelijkheden. Elke machine heeft een lange levensduur en is makkelijk te onderhouden. Dat is de kwaliteit waar Animo voor staat. De kwaliteit ontstaat door kennis, ervaring en toewijding.

Ze kennen een hoge klanttevredenheid en een optimale prijs kwaliteitsverhouding. Sinds 1994 is de hoge kwaliteitsstandaard bekrachtigd in een ISO 9001 certificaat.

3. Klantspecifieke oplossingen

Het Animo assortiment is zeer uitgebreid. Daarom kan het voor elke willekeurige koffie of thee wens van een bedrijf, een zeer goede oplossing bieden. Van kantoor tot grote productie faciliteiten. Van kleinverbruikers tot grootverbruikers.

4. Duurzaamheid en vakmanschap

Een bezoek aan de Animo fabriek heeft ons geleerd dat ze heel nauwkeurig werken met de allerbeste materialen. Voor de behuizing van de koffieautomaten wordt gebruik gemaakt van RVS. Dit is niet alleen duurzaam maar ziet er zeer fraai uit. Ook voor de binnenkant van de machine wordt er enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen.

Het bewerken van roestvrij staal is een ambacht dat Animo al meer dan 68 jaar toepast.

5. Klantenservice: Kennis en expertise

De kennis en expertise is enorm, dit resulteert in een zeer goede klantenservice.

Assortiment Animo koffieautomaten

Met dit assortiment is er voor elk type bedrijf of organisatie een koffie oplossing:

Animo OptiMe koffieautomaat

De OptiMe heeft de reddot award 2019 gewonnen. Dat wil zeggen dat het apparaat een zeer mooi design heeft en zeer gebruiksvriendelijk is. Het is heel eenvoudig om het kopje koffie te zetten op basis van je persoonlijke smaak. Met de juiste instellingen zet je de beste koffie met vers gemalen koffiebonen.

Animo OptiMe koffieautomaat

Animo OptiMe koffieautomaat

Belangrijkste kenmerken:
+ Verse koffiebonen, vers gemalen koffie
+ Gebruiksvriendelijk
+ Compacte machine
+ Minimaal onderhoud en een lange levensduur
+ tot 125 kopjes per dag
+ Duurzaam en betrouwbaar, ook bij intensief gebruik
+ Persoonlijk design

Koffieautomaat is eenvoudig uit te breiden met:
+ Verse melk module
+ Koelkast
+ Koppenwarmer
+ 2 koffiemolens en 2 bonencontainers

Animo OptiBean koffieautomaat

De laatste versie van OptiBean koffieautomaat is in 2017 vol lof ontvangen. De machine is vergelijkbaar met de OptiMe maar het design heeft minder personalisatie mogelijkheden en is het groter van omvang.

Animo OptiBean koffieautomaat

Animo OptiBean koffieautomaat

Animo OptiFresh koffieautomaat

De Animo OptiFresh zorgt voor vers gezette filterkoffie. Dit wordt ook wel fresh brew genoemd. De OptiFresh Bean, is de versie met een ingebouwde koffiemolen.

Animo Combi Line koffieautomaten

De Combi Line koffieautomaten zijn ontwikkeld voor het tegelijkertijd schenken van grote hoeveelheden koffie. Animo heeft deze ouderwetse machines een modern design gegeven. Ook deze machine heeft een reddot award gewonnen.

Conclusie

Met de koffieautomaten van dit Nederlandse bedrijf ben je in zeer goede handen als je medewerkers en gasten de beste koffie wil serveren. Animo doet was ze beloven!

Over de schrijver
11 juni 2017 heb ik voor het eerst koffie gedronken. Ik werd meteen gegrepen door de smaak en het potentieel. Ondertussen heb ik een barista opleiding gevolgd. Koffie is een passie geworden en ben ik Friends of coffee gestart. Mijn doel is om het bewustzijn betere koffie zetten en drinken te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen